רגישות לקור וחום בכתר חרסינה קבוע

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

05/03/2020 | 00:25 | מאת: נועה

היי, עשיתי כתר קבוע לפני חודשיים, בחודש האחרון יש לי רגישות לקור ולחום וזה לא עובר. מה זה אומר? האם אצטרך שוב לעשות טיפול שורש? תודה מראש

שלום חייבים לבדוק קודם כל במה מדובר. בדרך כלל כשיש כאבים לשינוי טמפרטורה, המקור הוא שן סמוכה. לעיתים נדירות, טיפול השורש בשן שהוכתרה "פספס" תעלה אחת והיא נותרת עם עצב חי שמגיב לקר וחום. במקרים אלו צריך לתקן את טיפול השורש או לחזור עליו במלואו. מומלץ במקרה זה לעשות בירור אצל מומחה לטיפולי שורש הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן .

מנהל פורום טיפולי שורש