כאב אחרי טיפול שורש בשן 26

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

24/02/2020 | 18:00 | מאת: צחי

שלום רב, לפני כשבועיים עברתי טיפול שורש בשן 26. מאז יש לי כאבים לא חזקים מאוד אבל מציקים בשעות אחהצ/ערב כמעט כל יום. אחרי הטיפול הרופא המליץ שאם הכאב לא חולף לאחר מספר ימים, לקחת אנטיביוטיקה? שאלתי: האם כאבים אחרי שבועיים זה מקובל או שמצביע עדיין על בעיה בשן וכן האם נכון לקחת אנטיביוטיקה במקרה כזה?

שלום אצל רוב האנשים הכאבים חולפים תוך שבוע, אבל ישנם מקרים בהם הרגישות בעיקר בלעיסה מתארכת למספר שבועות/חודשים ספורים. לא בטוחה שאנטיביוטיקה תייעל את התהליך אבל אולי הרופא שלך ראה קלינית משהו שמצדיק טיפול אנטיביוטי הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

10/03/2020 | 18:08 | מאת: צחי

תודה (הכאבים היו ללא קשר ללעיסה ובינתיים כ 3 שבועות אחרי הטיפול בימים האחרונים הטבה משמעותית וכמעט חלפו לגמרי. מקוה שמצביע על ריפוי..)

מנהל פורום טיפולי שורש