ה"מחיר" של טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

08/11/2019 | 14:31 | מאת: אלעד

ד.נ. האם טיפול שורש ממית שן חולה, אך חיה? ואם כן, האם תוצאה זו קיימת בכל המקרים? באילו מצבים (אם בכלל) שן שעברה טיפול שורש תמשיך לחיות לאורך זמן? אלעד

הי אלעד שן שעברה טיפול שורש היא שן מתה . אין בה עצב או כלי דם והתעלות מולאו בחומרי איטום יחודיים . במקרים חריגים כאשר רופא מפספס תעלה במהלך טיפול , התעלה יכולה להשאר חיה ,או לעבור נמק , שני המצבים יכולים להיות מכאיבים מקווה שפגעתי לכוונתך הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש