כאבים בחניכיים לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

17/06/2019 | 10:26 | מאת: אלעזר

היי אני עברתי התחלה של טיפול שורש בתור עזרה ראשונה וכאשר הרדימו אותי גם לאחר חמש זריקות לא נרדמתי בכלל בקיצור לאחר מכן הרופא (רופא מומחה לטיפולי שורש) נתן לי הרדמה חזקה וכעת כשבוע לאחר מכן יש לי כאב בחניכיים וכשאני סוגר את הפה או כשאני לוחץ על השן האם זה קשור לזה שהוא עשה לי הרבה זריקות או שזה קשור לטיפול עצמו?

אלעזר שלום שתי האפשרויות שהעלת עשויות להיות נכונות - גם שן גם חניכיים . כדאי להתייעץ עם הרופא שטיפל

מנהל פורום טיפולי שורש