טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

11/12/2016 | 18:15 | מאת: גל

הי יש לי אחות תאומה זהה שצריכה לעשות טיפול שורש יש לה כאבים מלא זמן, השאלה שלי היא האם זה שהיא צריכה טיפול שורש אומר שגם השיניים שלי יצטרכו? בעקרון עד גיל 11 בערך היינו הולכות מלא לרופא שיניים ועשו לנו מלא סתימות ואז הפסקנו ללכת עד שפתאום כאב לה אנחנו עכשיו בנות 15 וחצי, ושאלה שניה, אחותי ממש ממש סובלת מכאב בשן אבל היא מפחדת ללכת לעשות טיפול שורש כי זה טיפול כואב האם יש טיפול אחר?

גל שלום בדרך כלל אין קשר גנטי בין צורך בטיפול שור אצל אדם אחד לצורך זה באדם שני , גם אם הם קרובי משפחה , ואפילו הם תאומים זהים . הסיבה לטיפול שורש היא דלקת במוך השן שיכולים לגרום לה מספר גורמים אך כולם מקומיים ותלויים באדם עצמו או בשן שלו ולא במשהו כללי יותר שיש לו הסבר גנטי . אנשים רבים חוששים מטיפולי שורש , אבל בדרך כלל ללא הצדקה . תרגיעי את אחתך. לאחר הרדמת המקום , לרב לא צפויים לה כאבים והא צעירה מדי מכדי לאבד שיניים קועות אם הרופא קע שצריך טיפול שורש זה בדרך כלל כי לא מספיק לפתור את הבעיה בסתימה. ולפי הכאב שאת מתארת זה גם הגיוני, ולכן כדאי לפנות בהקדם לטיפול ןלחסוך סבל מיותר . הרבה בריאות ובהצלחה

11/12/2016 | 18:38 | מאת: גל

שעושים זריקות כדי להרדים, והזריקה עצמה כואבת, ראינו סרטונים ביוטיוב על טיפולי שורש ועל זריקות בטיפולי שיניים והם גרמו במקום להרגיע אז הם הלחיצו.. אבל אין ברירה את אומרת... כמה זמן יש כאבים אחרי טיפול שורש והאם זה כאבים יותר כואבים ממה שיש עכשיו? תודה לך על התגובה המהירה

מנהל פורום טיפולי שורש