שאלה בקשר לשבר או סדק

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

27/10/2018 | 22:59 | מאת: שירה

יש לי כתר זמני עשיתי לעיסה יכול להיות מהשחיקה ויכול להיות איזה ביס לא זוכרת בדיוק אבל מאז מרגישה כמו איזה אבן תקועה שבא לך לנתק ולהוציא אותה. אם זה סדק או שבר האם אפשר לטפל אם כן מה הטיפול או רק עקירה ?

שירה שלום את חייבת להבדק. לשאלתך, תלוי מה מיקום השבר/סדק. בעקרון כששן נשברת עד קו החניכים, אין בעיה למר אותה. אם היא נשברת מתחת לחניכיים, יכול להיות שאען מה לעשות איתה אלא לעקור. מקוה שאת נופל. בקבוצה הראשונה הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש