חידוש טיפול שורש וכאבים מעל לשבוע

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

20/11/2017 | 13:11 | מאת: מור

שלום רב, לפני כשבוע עברתי חידודש טיפול שורש בשן קדמית שהיה בה כתר כ- 30 שנה. הבנתי מהרופא שהיה שם זיהום עמוק. אני סובלת כבר שבוע מכאבים בדרגה בינונית אך סטטיים (מתגבר בעיקר במאמץ). אין נפיחות. לא נטלתי אנטיביוטיקה. האם זה נחשב לזמן סביר מבחינת הכאב? אני חולה כרונית (אסטמה) ודי מצוננת. האם יש קשר למשך החלמה? להמתין? ליטול אנטיביוטיקה? תודה!

מור שלום זהו עדיין זמן סביר לכאב שיתמיד. לגבי אנטיביוטיקה כדאי להתיעץ עם הרופא רק בריאות

20/11/2017 | 14:56 | מאת: מור

תודה רבה

מנהל פורום טיפולי שורש