כאבי ראש לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

20/07/2017 | 10:45 | מאת: קרן

שלום, ביצעתי התחלה של טיפול שורש, לאחר מכן כאבים עזים בחצי ראש כולל לחי וכאבים ראש ללא הפסקה 4 ימים, לאחרונה אף החל לצאת לי ריח לא נעים מנחיר אחד באף , האם זה קשור מה עושים ?? הרופא אומר שזה לחץ מהשן ? האם טעון בדיקת רופא אף אוזן גרון ?<

קרן שלום אחרי 4 ימי כאבים הייתי בהחלט שוקלת אנטיביוטיקה. תתיעצי עם הרופא. זיהום בסינוס בעקבות זיהום בשן הוא נדיר אך אפשרי . אם האנטיביוטיקה לא מועילה , שווה בהחלט יעוץ עם אאג. הרבה בריאות

מנהל פורום טיפולי שורש