ציסטה כיצד מזהים , .................

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

06/05/2017 | 23:29 | מאת: צמרת

שלום , שן 12 עם טיפול שורש ומבנה יצוק כבר שנים יש סימן קטן בקצה השורש של תהליך דלקתי.. עקבתי בצילום , הכתר לא יושב טוב ויש רווח, בלי קשר עשיתי כתר בשן אחרת ושבוע אחרי שלקחו לי מידות כאב לי בטרוף בחך והבנתי שיש זיהום בשן הזאת, אפילו לא יכולתי לחייך ,פתאום גיליתי גוש ענק בחניכיים מעל השן ממש למעלה , לקחתי מוקסיפן פורטה 4 ימים - האנטיביוטיקה גרמה לי לעייפות נוראית לא המשכתי ל 7 ימים , הכאבים הנוראים פחתו אבל הנפיחות נשארה בעינה וכאב קל בחיוך , האם הציסטה יכולה לפרוץ את העצם ולהגיע לשכבה של החניכיים ? האם מדובר באותו ציסטה של השורש? האם ניתן להסירה לבד? איך יכול להיות שאני מרגישה אותה במגע? אם היא אמורה להיות מתחת לעעצם?

צמרת שלום לפי התיאור שלך הדלקת כבר פרצה את העצם ולכן את מרגישה אותה במישוש . מעבר לכך עליך לפנות למומחה לטיפולי שורש על מנת לאבחן את הבעיה ולקבל הצעות לטיפול בה

מנהל פורום טיפולי שורש