כאבי תופת לאחר חידוש טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

28/01/2017 | 10:35 | מאת: מיכל

ביום שלישי האחרון עברתי חידוש טיפול שורד בשן 36. לא היו לי כאבים בשן. צילום סטטוס של על הפה העלה שיש שם דלקת. הטיפול לא כאב. ביום רביעי החל כאב קל. ביום חמישי הכאב התגבר. ומקרין לאוזן ולגרון. קשה לי לבלוע. משככי כאבים עוזרים לשעתיים שלוש. היום שבת והכאבים לא פחתו. זה פשוט סיוט. כאבי תופת. מה עושים ?!

שלום מאוד לא נעים אך מאוד שכיח. העובדה שהכאבים התגברו ביום השלישי גם כן מאוד אופיינית.קרוב לודאי שמדובר באבסס , שהטיפול הראשוני בו הוא אנטיביוטיקה . מומלץ להגיע בהקדם למרפאת עזרה ראשונה ולאחר אבחון לקבל מרשם.האנטיביוטיקה מובילה להטבה תוך 24 שעות . אחר כך יש לבדוק האם הבעיה נפתרה או שיש משהו נוסף שיש לבצע החלמה מהירה ד" ר דבורקין

29/01/2017 | 08:49 | מאת: מיכל

תודה רבה על המענה המהיר

מנהל פורום טיפולי שורש