סדק

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

21/05/2016 | 13:33 | מאת: יערה

מצאו לי סדק למרות שלא ראו בצילום ולא בעקירה החלטנו לעקור בגלל כאבים שלא יכולתי לשאת ובאמת היה סדק ולא היה מנוס שאלתי האם יכול להיות בגלל שעקרו והוציאו את השן לפני שהמשיכה לעשות עוד בעיות ודלקות בשלב די התחלתי יכול להיות שבעקבות זאת יוכלו לעשות השתלת שן ללא הרמת סינוס כי זו שן טוחנת עליונה בזכות זה שתפסנו את זה מהר יש לזה קשר לכמות הספיגה אם תופסים מהר את הסדק או מאוחר יותר?

יערה שלום בהחלט קיים קשר בין משך הזמן שמשאירים שן סדוקה בפה למידת ספיגת העצם שמתרחשת . אם במקור היה מספיק עצם לשתל ,והשן הסדוקה נעקרה מספיק מהר, יכול להיות שלא תצטרכי הרמת סינוס . בכל מקרה המבחן הוא חודשיים אחרי עקירה . בעזרת ct ניתן לקבוע האם יש מספיק עצם . הרבה בריאות ובהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש