כאבים לאחר טיפול שורש שבוצע לפני מס' שנים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

13/05/2016 | 10:10 | מאת: אביגדור

לפני למעלה מ-3 שנים ביצעו לי טיפול שורש בעקבות התפרקות סתימה. במשך ה3 שנים הראשונות הטיפול צלח ללא כאבים אבל לאחר מכן כל שנה חזרו הכאבים בעוצמה שונה באותו מקום . היום אני סובל גם כאבים חזקים באיזור השן וגם בחניכים -האם זה מחייב חידוש טיפול שורש ? רציתי לציין שהכאבים תמיד מופיעים בעונות מעבר ובמזג אויר קריר.

אביגדור שלום לא ניתן לענות על שאלתך ללא צילום. הבעיה נעה בין דלקת חניכיים שדורשת ניקוי ועד לסדק המחייב עקירה. ממליצה בחום להביע לבדיקת רופא הרבה בריאות

מנהל פורום טיפולי שורש