טיפול שורש בשן שאיננה כואבת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

13/03/2016 | 19:27 | מאת: יונית

האם ייתכן שיהיה צורך בטיפול שורש מבלי שאחוש כאב בשן ? לפי מה קובע זאת הרופא ? מה יקרה אם לא אעשה את הטיפול שכאמור השן איננה כואבת ?

יונית שלום תאורתית המצב אפשרי . העדר כאב הוא לא סממן לבריאות .יש אנשים עם סף כאב גבוה מאוד ולא חווים כאב עד שהמצב מאוד חמור.יש מצבים בהם השורש עבר נמק והשן לא כואבת אך היא מזוהמת והיא עלולה לפתח כאבים ונפיחות בשלב מאוחר יותר . ולפעמים צריך טיפול שורש כדי להחזיר לשן אסתטיקה או תפקוד. גם במקרים אלו המטופל אינו חווה כאב אך הטיפול דרוש על מנת לבנות על השן כתר או מבנה. לשאלתך השניה , מאחר ואני לא יודעת מה הבעיה אני לא אוכל לאמר לך מה יהיה הסיכון בהעדר טיפול לפעמים יש לכך השלכות חמורות ולפעמים לא . עצתי לך - תשאלי את הרופא .זכותך לקבל תשובות והסברים . בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש