אלרגיה לאבקות כביסה חומרי ניקוי ואבק

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/08/2012 | 17:58 | מאת: אסף

שלום אני סובל מאלגריות קשות לאבקת כביסה חומרי ניקוי אבק עובשים ופיטריות דבר המתבטא באורטיקריה קשה על העור ובמיוחד באשכים מטופל במישחת מולטידרם כדורי פרדניזון לורסטין טלפסט ניסיתי להימנע במה שיותר ממגע לאלרגן אבל לא תמיד עוזר שאלתי האם יש חיסון לאלרגיה מסוג זה והאם כדורים מסוג הנאואדרנלינים מסוג איקסל אדרנוקס וכדור כמו אסיוול יכולים להריג את העור

23/08/2012 | 13:14 | מאת: ד"ר קובי שדה

אין חיסון לאבקות כביסה אלא המנעות בלבד אתה בטוח שזה הגורם לאלרגיה ? עברת בירור? התרופות שהזכרת מרגיעות את מערכת העצבים לא את הפריחה או הגרד פנה ישירות לרופא מומחה לייעוץ וטיפול בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה