נפיחות בשפתיים בפםנים בקצות האצבעות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

03/11/2011 | 20:15 | מאת: רחלה

יש לי מחלה שנקראתdh דרמטיטיס הרפטיפורמיס שזו מחלה אוטואימנית המתבטאת בפצעים מגרדים אני בדיאטה ללא גלוטן כ 3 שנים ללא שיפור אני מסרבת לקחת תרופה בשם דאפסון בגלל תופעות הלוואי שלה לאחרונה אני מתנפחת בשפתים ובפנים במקומות שונים ובלשון וכן בקצות הידים והרגלים זה קורה כמעט כל שבוע האם זה יכול להיות קשור לאספרין או לפלביקס האם זה קשור למחלה שלי התופעה מאד מטרידה אני לוקחת אנטיהיסטמינים אשמח לקבל תגובה

06/11/2011 | 12:17 | מאת: ד"ר קובי שדה

את לא מפרטת מספיק מה טיב הנפיחויות ואופיין במידה וזה משהו שונה לגמרי מהדרמטיטיס ההרפטיפורמית שהייתה לך עד כה - חשוב שתפני ישירות לרופא מומחה וכן תיאורטית זה עשוי להיות קשור באספירין (במיוחד) בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה