סובלת מצינון חזק וקבוע

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

07/11/2018 | 16:14 | מאת: אסתי

מאז ומתמיד נחשבתי כבעלת נטיה להתקררויות . בשנה האחרונה אני סובלת כמעט באופן קבוע ( שבועות רצופים עם הפסקות של יום-יומיים ) מנזלת שקופה , סחרחורות , לחץ בראש , צלצולים באזניים שיעול יבש ומתחושת מחלה יומיומית. טסטים לאלרגיה לנשאפים וגם ולמזון לא הראו דבר . אני מקבלת טלפאסט אחד 180MG בלילה ולתקופות טלפאסט נוסף בבוקר . סיימתי זה עתה טיפול של שלושה חודשים בסטרונאז בגלל פוליפ באף והתעבות של הרירית שנמצאו בבדקת CT של מערות הפנים . בבדיקה ע"י סיב אופטי נמצא שמצב זה השתפר.יש לי כאבים באף ובלחיים במיוחד בקור ובמיוחד בשהות במזגן . אני מתקשה לתפקד ( עובדת במשרה מלאה וכו' . ) בת 61 . מה עושים ? לא נמצא שום פיתרון עד עתה

27/11/2018 | 19:54 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב יש להתחיל בירור אלרגיה יסודי וטיפול הן למניעת חשיפה והן טיפול מקומי וסיסטמי על ידי אלרגולוג בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה