האם זאת אלרגיה ליוד

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/08/2018 | 20:19 | מאת: קיילי

שלום לפני מספר ימים עברתי בדיקת ct עם הזרקת יוד . בעבר כבר עברתי הזרקת יוד ללא תופעות מיוחדות . הפעם מספר דקות אחרי הבדיקה היתה לי ירידת לחץ דם כמעט עד כדי עילפון כמו כן היו לי בחילות במשך זמן רב האם זה אלרגיה / רגישות ליוד ?

23/08/2018 | 07:39 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

בהחלט ייתכן שמדובר בתגובה אלרגית יש לפנות לאלרגולוג על מנת לתחקר את האירוע כדאי להגיע עם כל המסמכים שמתעדים את האירוע הרלבנטי ואולי גם עם בני משפחה שהיו עדים לאירוע בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה