תרופה, דסלורטדין-תרימה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

23/07/2018 | 03:03 | מאת: הילה

שלום, ביום שלישי שעבר התחילה לי תופעה של התנפחות קצות האצבעות סתם ככה.. ללא סיבה נכרת לעין. הרופאה רשמה לי כדור אחד של דסלורטדין-תרימה והפניה לאלרגולוג .. לאחר כיןמיים (מעט פחות) של נטילת התרופה התחילה להופיע לי פריחה על העור שרק הולכת ומחמירה , יש לציין שבהנחיית הרופאה בעקבות בדיקות דם לבדיקת אלרגיה.. רשמה לי לקחת לורסטין אחת ביום. בנוסף, יש לציין שאני בת 25 ובריאה בדכ. אם זה משנה אני חודש לאחר לידה. רציתי לשאול האם עלי להפסיק לגחת דסלורטין שבידוע שאחת מתופעות הלוואי שלו היא פריחה.. ותוך כמה זמן אם אני מפסיגה עלי לראות שיפור כדי שאדע לקשר בין השניים . תודה

28/07/2018 | 08:10 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב זהו ייעוץ מורכב לא הצלחתי להבין האם לקחת את שתי התרופות ביחד? שתיהן אנטי היסטמיניות כדאי להפסיק שימוש בתרופה שלאחריה הופיעה פריחה יש להגיע לייעוץ מהיר אצל מומחה אלרגיה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה