פריחה חזקה מראפאן לטיפול בסטרטוקוק

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

25/05/2018 | 00:32 | מאת: אסתר

לאחר שבוע של חום גבוה והרגשה לא טובה ושלילת דלקת ריאות התגלה במשטח גרון סטרטוקוק שטפל במוקיספן פורטה במשך 5 ימים ללא הטבה במצב הגרון (שקדים נפוחים ומוגלתיים) והרגשה כללית לא טובה. הרופא שינה את התרופה ונתן רפאפן לאחר נטילת 2 כדורים הופיעה פריחה אדומה בחלקים גדולים בגוף ושוב הוחלפה התרופה לאחרת (שאין בה ראפפן כמובן) במקביל ניתן טיפול ב2 כדורי סטרואידים ליום למשך 4 ימים ובטלפסט אחד ליום. לאחר יומיים טיפול בנ"ל עדיין מגרד מאוד ואדמוממי . בדיקות הדם תקינות . אין מונו . האם זו אלרגיה? כמה זמן נמשכת הפריחה? האם יש לקחת סטרוטידים מעבר ל 4 ימים ?(סהכ 8 כדורים) קצת מודאגים כי הסיפור הזה כבר 3 שבועות...בהתחחה משהו ויראלי..אחכ סטרטוקוק עם תרופה לא מתאימה החלפה לראפרפן...פריחה ..החלפת אנטיביוטיקה בפעם השלישית. תודה לתשובה מהירה

29/05/2018 | 04:35 | מאת: שיר

את פתחת תופעה שנקראת אורטיקריה אל תתקרבי בכלל לסטרואידים . לצרה הזו יש פתרון מעולה ואת צריכה להכנס לגוגל ולרשום : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור זה האתר שאת צריכה וזאת התרופה היחידה בעולם שמצילה מאורטיקריה

02/06/2018 | 08:27 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב מניח שהנושא כבר די מאחוריכם. השילוב של נטילת כדורי אנטיביוטיקה עם מחלת חום ממקור לא ברור והופעת פריחה הינו מהלך מוכר וידוע לרופאים אל פעמים רבות קשה להחליט מהו הגורם הראשוני. עם זאת תוך מספר שבועות הדבר חולף כך או כך יש להיצמד לרופא שמכיר אתכם ואת הבעייה טוב יותר ממני בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה