פמוטידין וצריכת קפאין

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

01/04/2018 | 16:10 | מאת: רן

שלום. אני נוטל פמוטידין 20 מ'ג פעמיים ביום. רציתי לדעת מה השפעות הנטילה יחד עם שתיית קפה בבוקר ואחהצ? כמו כן אציין כי הרופא לא יידע אותי שהדבר עלול להיות בעיתי. אם כן אשמח לדעת מהן ההשלכות והאם כדאי להחליף לתרופה אחרת (משתמש בה נגד אורטיקריה כרונית). תודה

01/04/2018 | 16:17 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אין השפעות מיוחדות שצריך לשים לב אליהן בהצלחה פרופ המרוד מימון

01/04/2018 | 16:48 | מאת: רן

האמנם? קראתי באתר אינפומד כי שילוב של קפאין עם התרופה עלול ליצור רפלוקס, וכן יגרום נזקים (בין היתר לוושת) לטווח הארוך. אין אמת בדבר?

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה