לקראת ייעוץ אימונולוגי

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/10/2017 | 22:59 | מאת: מישהו

שלום פרופ' מימון, אני בן 32, בריא בדר"כ, מטופל בציפרלקס וסורבון (בשל הפרעת חרדה) CBC, כימיה של הדם, C3, C4 - תקינים הופנתי לייעוץ אימונולוגי. להלן נוסח ההפניה: מטופל עבר זיהום של CMV לפני שנה וחצי עם חולשה כללית וחום במשך חודש ימים. לפני כן התחיל לסבול מREC HERPES בשפתיים משמאל כל חודש ימים (גם כיום). כמו כן מוסר על זיהום פיטרייתי כרוני באיזור המפשעות. נא יעוצך בשאלה של בעיה אימונולוגית. האם לדעתך סביר שאמצא מזור אצל האימונולוג / שמדובר בבעיה אימונית? תודה

11/10/2017 | 18:27 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בהחלט ייתכן שבדיקה של המערכת החיסונית תמצא חסר חיסוני ואז טיפול תואם עשוי לעזור לך במניעת הזיהומים החוזרים בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה