שיעול נבחני עם לחה ואסטמה אלרגית סכרת 2 ולחץ דם

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

01/10/2017 | 16:15 | מאת: שרה

שלום. אני אשה מבוגרת בת 68. סובלת ממחלות כרוניות רגילות ומאוזנת בדרך כלל. לאחרונה הצטננתי ופיתחתי שיעול נבחני בעיקר במצבי שכיבה כאבים בגרון ותחושת שפעת חולשה בשרירי הכתפיים. אני סובלת מתופעות של אסטמה בכלי נשימהעליונים עינים וכו. כנראה שמכאן מגיע השיעול הנבחני(לא היה בעבר).אני מטופלת בטלפסט ויש לי משאף פלוקונז. אקמול כשצריך שתיה ומנוחה .האם אני צריכה יעוץ לטיפול תרופתי נוסף?המצב הזה נמשך כ חמשה ימים . יש הקלה סוימת.

05/10/2017 | 18:57 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אם השיעול נמשך מעל לשבועיים כדאי לפנות לרופא. הוא יקבל ממך מידע מדוייק ויחליט על ביצוע בדיקות נוספות או שינוי בטיפול בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה