בכלל,למה למרוח גל בנזק דווקא בערב בלילה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

01/09/2017 | 15:24 | מאת: בכלל,למה למרוח גל בנזק דווקא בערב בלילה

גם אני סובל מאותה בעיה, אקנה עם פריחה קשקשת וטפילי דמודקס מסביב לפנים. למה דווקא בשעות הערב לילה למרוח את הגל בנזק? הוא משפיע יעיל ופועל עובד אך ורק בשעות הערב לילה? אם אני בבית ולא יוצא ולא חשוף לשמש, בכל זאת אסור למרוח בשעות היום? מפעם הראשונה של מריחה, תוך כמה זמן הוא נספג ופעיל בתוך העור? אני נוטל טבלית אבץ פיקולינאט אחד ביום. בשעות היום. יש בעיה עם זה? התנגשויות ביניהם? או זה בסדר ואפשרי? תודה רבה לך מראש על תגובות לשאלותיי.

03/09/2017 | 19:50 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בלילה בעת השינה הקרם נספג ופועל ביום זיעה מפריע לספיגה עדיף בלילה כי גם אור יום ולא רק שמש ישירה מהווה בעייה אין בעייה לשימוש עם טבליות אבץ בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה