השפעת זריקות נגד אלרגיה של הבעל על טיפוליivf

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/08/2017 | 18:58 | מאת: לימור

שלום רב. אנו זוג בשנות ה30. יש לנו ילדים ועומדים להתחיל ivf לאחר שעברתי לפרוסקופיה והוצאת חצוצרה. בעלי חולה אסטמה קשה. היה מורדם ומונשם עקב התקפי אסטמה. פעם אחרונה לא מזמן. הוא אלרגי לקרדית האבק, קותלת יהודה או משהו כזה, לכלבים ועוד... בגלל חומרת המצב הפנו אותו להתחלץ טיפול ביולוגי זריקות נגד האלרגיות. יש לו תור בקרוב אבל עד שיגיע התור אני ממש לחוצה מאחר והרופא הכללי אמר לבעלי שאולי הזריקות תשפענה על הזרע ולא נוכל להתחיל בivf. אודה לכל תשובה אם זה מדויק ואיך קבלת זריקות נגד אלרגיה משפיעות על זרע הבעל בטיפולי ivf. האם זה מונע? לכמה זמן? הבנתי שזו סדרת זריקות לאורך פרק זמן ארוך. מה אפשר לעשות אם זה באמת מונע. אודה לתשובתך.

31/08/2017 | 08:48 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב לא ידוע לי על קשר בין שימוש בתרופות לאסטמה (כולל זריקות Xolair??).. לבין טיפולי IVF ממליץ להמשיך בטיפולים במקביל בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה