אלרגיה לשומשום חום גבוה והקאות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/06/2017 | 09:35 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב מגיל שבעה חודשים בערך גילינו אלרגיה לשומשום, במהלך הטעימות עשינו בדיקה חוזרת ע"י טסט עורי בגיל שנה וחצי ועדיין היתה האלרגיה שאלתי היא, מאז,שנכנס למעון בספטמבר עד היום, כל שבועיים בערך, עולה לו החום (חום גבוה) הוא מקיא פעם או פעמיים ובערךשהןע לפנט כן מופיעות נזלת מוגלתית ף והפרשות או נפיחות בעיניים. האם זו תגובה אלרגית למשהו במעון? הוא לא נוגע ולא אוכל שם טחינה, חומוס, חלבה ושומשום, אבל זה נמצא בסביבתו האם צריך להוציא אותו מהמעון? תודה רבה

15/06/2017 | 23:21 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב לא נשמע לי כתגובה אלרגית - יותר מתאים לי שמדובר בחשיפה ראשונה לסביבה שמרובה בילדים חולים. הופעת מחלות וויראליות - היא מאד אופיינית לחודשי ההסתגלות הראשונים במעון ילדים/תינוקות. אם עדיין תוהה - אנא הפני שאלתך לפורום רפואת הילדים בברכה פרופ נמרוד מימו

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה