IGE גבוה מאד, אלרגיה ואסטמה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/01/2017 | 09:22 | מאת: מטי

שלום ד"ר קובי שדה אני סובלת מתסמינים אלרגיים הרבה שנים, נזלת כרונית, תחושת מחנק כשמריחה בושם בקירבתי, נפיחות בעיניים, גרד ופצעים. תוצאת בדיקת ige לפני שנתיים היתה 1850 , ולפני חודש 1230. רוצה לציין שאני סובלת מ copd , לחץ דם, פיברומיאלגיה ופולינוירופתיה בכפות רגליים. הייתי אצל אלרגולוגית שעשתה בדיקת סוגי אלרגנים על הזרוע ואמרה שהכל תקין, המליצה על אסטרואידים לאף, זה לא עזר. המצב שלי נורא, אני פוחדת לעלות לאוטובוסים שלא אחנק מריחות הבושם, האף שלי כל הזמן מנוזל ושום דבר לא עוזר, ניסיתי פעם ויברוסיל וזה הרגיע לכמה שעות אבל הרופא אמר להפסיק שימוש בגלל לחץ דם. הנפיחות בעיניים, גרד בגוף, ומצבים של קוצר נשימה כשאני במקום מסויים (כשעוברת למקום אחר, נרגעת). היום הלכתי שוב לאלרגולוג, הוא הסתמך על הבדיקות שעשיתי לפני שנה , התעלם מתוצאות ige ואמר שאין לי אלרגיה. איך להתייחס לזה??? מה אני עושה?? למי אני פונה לעזרה??? אודה להארותיך.

22/01/2017 | 08:41 | מאת: ד"ר קובי שדה

זו אלרגיה כללית מאד ולכן הרגישות שלך קשורה בהרבה חומרים ולא ניתן לראות זאת בבדיקות אלרגיה הרגילות אשמח לנסות ולעזור ואת מוזמנת למרפאתי פרטים: ww.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה