דחוך מאוד

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

08/05/2008 | 04:56 | מאת: גדעון

לרופאים שלום רב-מבקשת לדעת באיזה בית חולים בארץ מבצעים ניתוח החלפת או תיקון מסתם ללא פתיחת בית החזה??????????מדובר באיש מבוגר .תודה מראש

גדעון שלום ברמב"ם אני מבצע באופן אישי ניתוחים לתיקון או החלפת המסתם המיטרלי ללא פתיחת עצם החזה. צריך להכיר את המועמד לניתוח לפני ההחלטה. אם תרצה פרטים נוספים או פגישה, אתה מוזמן ליצור קשר דרך המזכירה מיכל. בברכה דר' גיל בולוטין מנהל המחלקה לניתוחי לב מרכז רפואי רמב"ם 04-8542631

מנהלי פורום ניתוחי לב