זקוקה לעזרה בדחיפות!..הזמן פועל לרעתי..

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

23/04/2008 | 13:34 | מאת: דורין

שלום לכם!.אני צריכה עזרה דחופה. סבתי עברה שבוע שעבר צינתור שהסתבך וכך התגלגלנו לניתוח לב באותו היום.היום,שבוע אחרי,עדיין שוכבת בטיפול נמרץ עם חום גבוה וזיהום כלשהו.היום גילו שחיידק מסויים תקף אותה.היא מקבלת אנטיביוטיקיה והצוות אומר שאין צורך בלגלות את מקור הזיהום. אילולא הזיהום היו מוציאים את צינור ההנשמה והיא הייתה עוברת למחלקה אחרת.מה נותר לעשות?הבאנו מזרון מיוחד,עשינו מסאז'ים בגוף עם שמן מתאים לכך,ניסינו להוריד את החום בכל דרך אפשרית.האם הפתרון הוא להמתין? המצב לא יחמיר בחלוף הזמן? מה נותר לעשות? האם קיים בית חולים פרטי שייקבל אותה? או שאין צורך בכך? מחכה לתשובתכם בקוצר רוח.תודה מראש!

דורין שלום במקרה שאת מציגה קשה לתת ייעוץ אמיתי דרך האינטרנט. בעיקרון במצב קשה בדרך כלל לא מומלץ לעבור ובוודאי לא לבית חולים פרטי ששם בדר"כ יש פחות אפשרות לטפל בחולים מורכבים. מעבר לכך אני ממליץ לסמוך על הצוות המטפל ואם יש צורך לבקש התייעצות עם מומחה נוסף. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב