מה כדאי לעשות?איזה רופא מטפל בנושא?

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

05/10/2016 | 13:19 | מאת: דן

לפני תקופה מסוימת עשיתי טעות. הרמתי ומשכתי את צלע שמאל(מצב של חצי שכיבה/עמידה),הדבר גרם למשהו להיתפס שם(מתחת לצלע). מאז כל מאמץ גורם לי לכאבים בבטן ולהרגיש חלש מאוד. פניתי לרופא משפחה,עשיתי צילום בית חזה וצלעות שהיה תקין. איזה רופא מתמחה בנושא?(אני רוצה להתייעץ עם רופא מומחה) אני מצטער שאני פונה,אבל אני מרגיש מאוד לא טוב ואני לא מצליח לברר את הדברים.

דן שלום אני ממליץ לפנות לאורטופד. יתכן שגם פיזיותרפיסט טוב יוכל לעזור. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב