ניתוח תוצאות בדיקת אקו לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

28/06/2015 | 17:08 | מאת: דפנה

אני בת 45 בריאה באופן כללי עם דופק גבוה יחסית (מעל 90 במנוחה באופן קבוע). אבי נפטר בגיל 53 מדום לב. לאחר דלקות ריאות חוזרות הופנתי לאקו לב מחשש לקוצר נשימה שמקורו בפעילות לבבית. עשיתי בדיקת אקו לב ואבקש סיוע בניתוח התוצאות - הערכים שלא היו בטווח הערכים התקינים הם כמפורט להלן: SEPTUM THICKNESS 6 ערכים תקינים ( 8-11) END SYSTOLE 23 (ערכים תקינים 27-42) LV POSTERIOR WALL 5 (ערכים תקינים 8-11) בסיכום נכתב - NORMAL LEFT VENTRICULAR SIZE SYSTOLIC FUNCTION NORMAL RIGHT VENTRICULAR SIZE SYSTOLIC FUNCTION MILD TRICUSPID REGURGITATION, TIG - 18 MMHG

דפנה שלום באופן כללי הבדיקה תקינה. אבל, אני ממליץ לחזור לרופא שהפנה אותך לבדיקה לצורך התייחסות לממצאים שסוטים במעט מהנורמה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב