עכו

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

04/06/2015 | 11:39 | מאת: אינעאם

תוצאות בדיקת צינתור היא עורקהLADדרגת היצרותUP TO 50 . CTO : SMALL CABER התוצאות לאחר אוטם מלפני יומיים מהסינטור השאלה היא: אני לוקחת כל התרופות שרשמו לי .. האם אני מוגבלת לעבודה שדורשת מאמץ

אינעאם שלום אין אפשרות לענות ללא פרטים נוספים. כיצד את מרגישה בזמן ביצוע מאמצים. האם בדיקת האקו שלך תקינה. מה מצב העורקים האחרים שמספקים דם ללב. אני ממליץ לפנות לרופא הקרדיולוג שיעבור ביחד איתך על כל הנתונים שלך ויוכל להמליץ לך בנוגע לביצוע מאמצים. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב