אאורטה העולה בקוטר 4.9

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

27/01/2015 | 21:32 | מאת: ליל

בדכ יש לי לחץ דם נמוך.הומלץ לי ליטול נורמלול 12.5 וליפיטור 10. מאז אני סובלת מכאבי ראש כמעט עילפון וכאבי רגלים.מה לעשות? האם עלי לפנות לכירורג לב חזה?לקרדיולוג?לרופא כלי דם? לתשובתכם אודה

ליל שלום כדאי למדוד מספר פעמים ביום את לחץ הדם, למשך מספר ימים ואז לחזור לרופא המטפל, יתכן שצריך לרדת עוד בטיפול בחוסמי הבטא. רצוי להמשיך טיפול זה גם במינון נמוך. מי שבדר"כ אמור לעשות את המעקב, קרדיולוג המתמחה בתחום האקו. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב