אקמו

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

03/02/2014 | 00:20 | מאת: מיכל

שלום אני מקווה שזה בסדר לשאול כמה שאלות לידע כללי. אם אינני טועה, המכשיר קיים רק בשיבא ושניידר מה הסיבה לכך? כמה מכשירים כאלו יש בארץ? במקרה שקרה לאחרונה עם בני המשפחה שנפגעו מהרעלה, היו דיונים לגבי האם היה אפשר להציל את הילדות או לא. נניח והיו מצליחים לטפל בהן, גם בהן הטיפול היה צריך להיות בעזרת אקמו, האם קיימים 4 מכשירים כאלו בשניידר? האם המכשיר משמש גם לטיפול במבוגרים ? (פחות שומעים על כך) תודה על המענה

מיכל תוכלי לקבל תשובה לחלק מהשאלות שלך בכנס שיערך ברמב"ם בשבוע הבא. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב