מכשיר לניטור קומדין

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

26/03/2008 | 23:38 | מאת: אבי

רציתי לשתף אותכם במידע על מכשיר לניטור קומדין בבית ללא כאב טיפה מהאצבע כמו בדיקת סוכר הוא אמין מול מעבדות בתי חולים וקופות חולים (מבדיקה אישית) מהיר בערך 10שניות תשובה ומעל לכל השירות שקיבלתי מצוות "דין דיאגנוסטיקה" בצפון אורית ודורון ממליץ לכולם לקנות זה שינה לי את סדר היום ואת סדר העדיפיות היומי. לדורון 0576675402 אורית0576675400

אבי שלום אני מסכים שהמכשיר החדש עוזר לחולים שנזקקים לטיפול בקומדין וחוסך להם את הצורך ללכת לבדיקות מרובות בקופות החולים. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב