מיפוי לב תליום 201

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

21/10/2013 | 20:34 | מאת: ג'ודי

בת 62, סכרת LADA, לאחר פניה לחדר מיון עקב כאבים בחזה, עשיתי מיפוי לב - תליום 201 בשיטת GATED SPECT במאמץ...בסיכום רשום: "תגובה אלקטרוקרדיוגרפית למאמץ - איסכמית גבולית" מה פרוש הדבר???

ג'ודי שלום המשמעות היא שהבדיקה לא חד משמעית ויש סיכוי מסויים להיצרות בכלי הדם שמספקים את הלב. ממליץ לחזור בהקדם לרופא המטפל או הקרדיולוג להתייעץ על הצורך בהמשך בדיקות. זה תלוי מאוד במצב שלך והאם הכאבים ממשיכים. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב