בדיקה לתינוק עקב אוושה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

19/09/2013 | 23:05 | מאת: אבי

לום וברכה..נולד לנו בן ובאותו יום בבדיקה נשמעה אוושה..ובאותו יום כשהתינוק בן 18 שעות בדק אותו קרדיולוג ומצא שהמסתם האאורטאלי קטן יחסית אך ללא סימני היצרות..והרופא קבע להשאיר אותו בניטור שבוע עד שהוא יבוא בפעם הבאה..בינתיים עברו יומים.והלחץ דם והניתור תקינים ומחכים עד שבוע הבא לרופא שיבדוק...ורציתי לשאול בבקשה האם הדבר הזה מסוכן או שהוא יכול לעבור מאיליו בתודה מראש

אבי שלום ממליץ לפנות לפורום קרדיולוגיית ילדים. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב