באקו לב TTE

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

04/08/2013 | 21:05 | מאת: שגיא

מצויינת הרחבה בינונית של חדר ימיןללא כל הסבר,לא כתוב על ממצא לחיוב או שלילה של פגם במחיצות, לא קיימת התייחסות ללחץ דם ריאתי. מטופל באספרין. בדיקה גופנית לחץ דם 130/80 דופק 70 פעימות/דקה סדיר אודה לכם אם תפרשו לי הממצאים ומה אופן הטיפול (הנני בגיל 43)

שגיא שלום אין מספיק נתונים לתשובה טובה. באופן כללי אני ממליץ לקבל הסבר על תוצאות בדיקת האקו מהרופא ששלח אותך לבדיקה. במידה ואין תשובה מספקת, לבקש הפנייה לקרדיולוג המתמחה בתחום האקו. בברכה דר גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב