ניתוח תיקון מסתם מיתרלי דולף +MAZE

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

24/03/2008 | 14:41 | מאת: anita

אני בת60.בילדות סבלתי מיREUMATIC FIBER ועקב זה היגעתי לאי ספיקה כשה של מס מסתם מיתרלי. שאילתי היא עם יש ניסיון בארץ עם ניתוח כזה ומה סיכוי הצלחה? איפה הייתה ממליץ לפנות במקרה הזה.? שאילה אחרת: אפשר לצרף גם? MAZE PROCEDURE. אסמך לקבל כול פיסת אינפורמציה אפילו כתובות ב אינטרנת מי סיפרות מיקצועית. בכבוד רב! אניטה

אניטה שלום יש בארץ בכלל ובמחלקה שלנו בפרט ניסיון רב בתיקון והחלפת המסתם המיטרלי. במהלך הניתוח אנחנו גם מבצעים MAZE לטיפול בפרפור עליות. במרבית המקרים ניתן לבצע את הניתוח ללא פתיחת עצם החזה. לפרטים נוספים את מוזמנת ליצור קשר דרך מזכירות המחלקה: מיכל או אסתי 04-8542631 בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב