אאורטה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

23/03/2008 | 14:34 | מאת: אור

שלום רב , אינני יודעת אם זה הפורום המתאים ,אם לא - אשמח אם תעזרו לי להפנות את השאלה לפורום המתאים .... אבא שלי במעקב אחרי אאורטה ,פעם בשנה עושה אולטרסאונד ,בבדיקה האחרונה התגלתה הרחבה של האאורטה מ-2.9 ס"מ ל-3.1 ס"מ ,האם זה חמור ?? מסוכן ?! אודה לתשובה בהקדם .... תודה רבה , אור.

אור שלום המידות של האאורטה שאת כותבת רחוקות מאוד ממידות מסוכנות המחייבות התערבות. לכן, אין צורך בהתערבות למעט מעקב בלבד. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב