בדיקת אקו לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

27/06/2013 | 12:59 | מאת: מירית

אני בת 62. עשיתי בדיקת אקו שבה נמצא: הפרעה דיאסטולית קלה דרגה 1, עליה שמאליתתקינה, חדר ימין תקין, עליה ימנית תקינה, מסתם מיטרלי נראה תקין אי ספיקה טריויאלית, מסתם אאורטלי: התעבות קלה של עלי המסתם ללא הגבלת בפתיחה. מסתם טריקוספידלי: אי ספיקה טריויאלית. מסתם ועורק ריאתי: תקין. אאורטה:גודל האאורטה העולה-בגבול העליון של הנורמה. קרום הלב: לא נראה נוזל פריקרדיאלי. מחיצה בין עלייתית: לא נראה דלףבין עלייתי בדופלר צבע. וריד נבוב תחתון: IVC לא מורחב. הסיכום היה: 1. normal left ventricular contraction. 2. aortic sclerosis אשמח לקבל חוות דעת על תוצאות הבדיקה. אני מטופלת בנורמלול מספר שנים. תודה

מירית שלום באופן כללי הבדיקה תקינה. אבל, אין תחליף לחזרה לרופא שהפנה אותך לבדיקה לקבל ממנו את התשובה המלאה ואת ההסבר המלא. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב