מחסירה פעימה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

03/04/2013 | 20:34 | מאת: שרון

אני בת 31 בעוד מספר חודשים ומזה כחודשיים וחצי שאני נוטלת פרולול לצורך טיפול במיגרנות מהן אני סובלת, בשבוע וחצי האחרונים החלה אצלי תופעה או ליתר דיוק תחושה של החסרת פעימה אחת לחצי שעה בערך, זה בא ללא קשר לאוכל או לשינה וזה מדאיג אותי, אני לא יודעת אם זה קשור לכדורים או שלא, אבל רציתי לדעת מה דעתכם. תודה.

שרון שלום הפרולול גורם גם להאטת קצב הלב. זה יכול במקרים מסויימים להתבטא בפעימות מוקדמות שמורגשות כפעימה חסרה. להערכתי אין בכך סיכון, אולם אני ממליץ להתייעץ עם קרדיולוג המתמחה בהפרעות קצב (אלקטרופיזיולוג) לאחר ביצוע בדיקת הולטר. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב