מפחדת מהמוות.

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

03/04/2013 | 10:23 | מאת: ש

עברתי דרך ראוכה מאוד בשביל להגיע לבעיה שאני חשבתי מהתחלת במקרה אני מזה כבר כ- 8 חודשים סובלת מכאבים באגן 4 חודשים האחרונים ירד לכיוון הרגליים חוסר תחושה ותפקוד ברגל שמאל. עשיתי את כל הבדיקות שיש לעשות : צילומים כולל מיפויי עצמות, גסטרוסקופיה, קולונוסקופיה , ציסקוסקופיה, בדיקת שריר , בדיקת עצב, פיזוטרפיה ריצפת האגן , פיזוטרפיות רגילות הייתי אצל כל כך הרבה רופאים עברתי דרך ארוכה . אי חוששת שזה עורק יש לי גוש ברגל שמאל שאמרתי לרופאים וכולם מתעלמים מזה ... זה חלק בבגוף שאין אליו התיחסות ביום ביום שלנו כשאני עשיתי בדיקה עצמית מקיפה גיליתי גוש ברגל שמאל כאשר אני נוגעת בו הוא משדר לי כאב לכל אורך הרגל עד למעלה ומרגישה שאין לי זרימת דם ( תחושה כמו של תולעים) אך הבלוטה עצמה אינה כואבת. אני כבר לא יודעת למי לפנות לכן הייתי רוצה לשמוע מה דעתך בנושא לאחרונה אני מרגישה הרגשה מאוד מוזרה הרגשה של שקט בגופי מאיזור האגן לגפיים התחתונות עד כף הרגל. הודה לך לתשובה בהקדם האפשרי ש.

03/04/2013 | 10:27 | מאת: ש

שכחתי לציין שהייתי מאושפזת בבית חולים רמב"ם לפני 7 חודשים במחלקת נשים שבוע עקב חשד לPID אך לא עזר האנטיביוטיקה שקיבלתי וקיבלתי המון, הכאבים המשיכו ואפילו החמירו, כיום אני במצב שקשיי הליכה הרגליים חלשות מאוד .

ש שלום ישנם הרבה דברים לא מסוכנים שיכולים לגרום לתחושות שלך. אבל, נראה לי שכדאי להשלים את בדיקת האגן והרגליים שלך בעזרת CT או MRI בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב