תשובה של בדיקת c.t

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

19/02/2013 | 20:49 | מאת: חנה

יש לציין kink במהלכו של העורק התת בריחי משמאל במעברו בין צלע ה1 ובין הקלוויקולה השמאלית באיזור זה קיימת היצרות עורקית מציינת חדי יד ללא רגישות וכאבים בצוואר בזמן שכיבה כאבים במשך כל היום גם בלסת השמאלית אשמח לקבל תשובה בדחיפות תודה..

חנה שלום על פי התשובה קיימת היצרות בעורק התת בריחי משמאל. לא ניתן להבין מהכתוב את דרגת ההיצרות וגם לא ניתן להבין בדיוק מהם הסימפטומים והקשר שלהם להיצרות. אני ממליץ לפנות לרופא שהפנה אותך לבדיקה לצורך השלמת תהליך הבירור ואם יש צורך להתייעץ בהמשך ברופא המתמחה בכל דם. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב