תחושת פרפור בלב וחולשה גדולה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

05/11/2012 | 18:28 | מאת: בת מודאגת

שלום רב, לפני כשבועיים אמי חשה פרפור בלב וראתה הכל שחור אך הצליחה להחזיק את עצמה ולא התעלפה. עד שהגיעה לרופא משפחה וממנו למיון התופעה חלפה ובבדיקות לא מצאו דבר. במשך כל השבוע לאחר מכן היה לה חולשה נוראית וראש כבד מאוד. ואז הרגישה שהיא שוב מסתחררת. הגענו שוב למיון ולא מצאו דבר ושיחררו אותה הביתה. במשך כל השבוע היא חלשה מאוד וכעת מרגישה גם כבדות ביד שמאל קבענו לה תור לכל מיני רופאים מקצועיים אך זה לוקח זמן מה לעשות בינתיים? האם לחזור לבית החולים ולהתעקש שיעשו לה שם את כל הבדיקות האפשרויות? מה זה יכול להיות? אודה לתשובה

בת מודאגת שלום נראה לי נכון להתייעץ עם נוירולוג ולבקש בדיקה מלאה. בנוסף, צריך לבצע בדיקת הולטר של הלב למשך מספר ימים כדי לזהות אם יש אירועים של פרפור. בדר"כ רופא המשפחה יכול לתאם ולרכז את כל הבדיקות. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב