בדיקת אקו דופלר

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

29/07/2012 | 17:12 | מאת: חיים גורדני

לפני שנה עברתי צינתור והרופא שלח אותי לעשות בדיקת אקו דופלרשהראתה חדר שמאלי בגודל תקין היפרטרופיה סיפטאלית קלה תיפקודו הגלובאלי והסיגמינטאלי תקינים 65 אחוז lvef הפרעה דיסטולית ברילקסאציה של חדר השמאלי שביטויה גל a גבוה מגל eבזרימה המיטראלי פרוזדור שמאלי תקין שורש האורטה והאורטה העולה ברוחב תקין מסתמים מיטראלי ואאורטאלי במבנה תקין דולפים בידה מינימאלית עד קלה תיפקוד תקין של חדר ימין ללא עדות ליתר לחץ ריאתי מוגבר אין עדות לsolאו לנוזל פריקרדיאלי מחכה לתשובתך בתודה חיים

חיים שלום באופן כללי אני לא רואה בעיות משמעותיות בבדיקה. אבל, מאוד חשוב שהרופא ששלך אותך לביצוע הבדיקה, או קרדיולוג יעברו על התוצאות וידברו איתך. חשוב הקשר להרגשה שלך ולסיבה שבגללה בוצעה הבדיקה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב