כאבים בצד שמאל אחרי בדיקות מאמץ

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

05/03/2008 | 18:14 | מאת: מזל

שלום שמי מזל בת 30 בריאה בדרך כלל אם כי בניתוח הסטרוסקופיה ולפרוסקופיה שנערך לפני חודש הגיעו נוזלים לריאות ובמשך שבוע אחרי הניתוח כף רגל שמאל היתה קרה וכף רדל ימין חמה. טופלתי על ידי קרדיולוג ונעשו לי הבדיקות הבאות ABI WITH EXERCISE THALLIUM STRESS TEST VENOUS U/S FOR REFLUX שבוע אחרי הייתי אצל הרופא ונאמר לי כי כל הבדיקות יצאו תקינות ללא כל סימן של בעיה כלשהיא ללב או לזרימת דם לקויה. כל זה היה לפני שבוע. אתמול בלילה התעוררתי כתוצאה מכאב קל בצד השמאלי של החזה ממש מתחת לשד השמאלית הכאב עבר עם שינוי התנוחה ואילו עכשיו ביום אני עדיין חשה כאבים קלים באיזור עם הקרנה לכיוון בית שחי שמאל וכתף שמאל. אני לא רוצה להיות פארנואידית אבל אני דיי מודאגת מהעיניין מה דעתך

מזל שלום לפי התיאור קרוב לוודאי שהכאבים לא מהלב. אבל, לא ניתן באמת לתת ייעוץ אמיתי כזה באינטרנט, ממליץ לפנות לרופא המשפחה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב