תפקוד סיסטולי ירוד

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

09/03/2012 | 09:46 | מאת: אוראל

שלום אני בחור בן 24 שעברתי כבר שני אבלציות עקב הפרעות קצב בין 21-35% אך שניהם ללא הצלחה. לאחרונה עשיתי אקו לב שנמצא תפקוד סיסטולי נמוך של 45-50% רציתי לדעת איזה שיטות טיפול יש לזה בשל גילי הצעיר... תודה בכבוד רב, אוראל

אוראל שלום אין מספיק נתונים להבין את הסיבה לירידה בתפקוד הלב שלך. הטיפול תלוי בסיבות שגרמו לך לירידה בתפקוד הלב. אני ממליץ על פנייה למרפאת האקו ברמב"ם, לבדיקת רופא במרפאה, לצורך הערכה מה הסיבה לבעייה וכיצד לטפל. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב