אשמח לתשובה ותוספת

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

01/02/2012 | 20:15 | מאת: אלי מזרחי

טוב אז התוספת היא שבבדיקות דם שביצעתי לפני שבוע ערך הלדל שלי הוא 120 הגעתי למעבדת הפרסיס,הרופאה הביטה בבדיקות דם שלי וקראה לפרופסור שהיה שמ הוא הסביר לי שאין לי צורך בטיפול מכיוון שרמת הלדל כמעט בערך התקין וסביר להניח שבגלל שהפסקתי לעשן,שיניתי לחלטוין את אורח חיי ותזונתי וכמו כן הלפיטור יתן את אותותיו בעוד מספר שבועות הרמה תרד עוד עד לערך התקין אני כהדיוט פשוט וללא ידע ברפואה הקשבתי בקשב רב לפרופסור המלומד וכמו כן ביקש ממני הפרופסור לבצע בדיקת דם mthfr

אלי שלום באמת בערך כזה כנראה אין צורך בליפופרזיס. אבל, היעד צריך להיות 70 LDL ואני ממליץ על בדיקה פעם בחודש של פרופיל השומנים והמשך מעקב רופא המתמחה בתחום באופן סדיר. אם אתה זקוק לעזרה בתיאום, נעזור. בקשר לרגל, ממליץ על פעילות וביקורת חוזרת במרפאתנו. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב