שאלה חשובה :-)

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

30/01/2012 | 15:40 | מאת: זיו

אמי בת 53 סובלת כחודשיים מכאבים בחזה. לאחר בדיקות אקו לב ובדיקת מאמץ הומלץ לה לעבור צינתור בדחיפות. אנחנו לא בקיאים בכל נושא הציתורים ושאלותי הן: כיצד בוחרים בית חולים לניתוח? וכיצד בוחרים אם אפשר מנתח שיבצע את הניתוח? כמו כן נשמח לקבל המלצות לבתי חולים ומנתחים מומחים באיזור המרכז/שרון. תודה רבה מראש :-)

זיו שלום צנתור לא מבוצע בכל בית חולים גדול במרכז הארץ. באתר זה אנחנו לא ממליצים על מצנתרים או מרכזים רפואיים. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב