בדיקת אקו

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

22/09/2011 | 11:30 | מאת: יהודה

עשיתי אקו לב וכך היה רשום בדף הסיכום בן 32 משקל 76 בדיקת אקו לב TTE מסתם טריקוספידלי - דלף מינמלי . והיה רשום -אוושה ססטולית נושפת קצרה בחוד 2/6 מה זה? האם תקין? והאם צריך מעקב בהמשך? והאם בדיקת אקו לב TTE היא בדיקה טובה לסיכום הבדיקה רשום- GOOD LV FUNCTION GOOD SYSTOLIC RV FUNCTION NORMAL VALVES תודה על היחס

יהודה שלום מהחלק ששלחת נראה כי הבדיקה תקינה. בדיקת TTE (בדיקת אקו רגילה) היא בדיקה מצויינת שנותנת תשובה טובה על מצבו הכללי של הלב, מצב החדרים ותפקוד המסתמים. אבל, התשובה שלי דרך האינטרנט אינה במקום חזרה לרופא ששלך אותך לביצוע הבדיקה עם התשובה המלאה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב